Ο οργανισμός Science Technologies εδώ και 20 και πλέον χρόνια έχει καθιερωθεί στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά (με πολλούς τοπικούς αντιπροσώπους) με μια σειρά προϊόντων και υπηρεσιών σε ΥΓΕΙΑ – ΑΣΚΗΣΗ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΕΥΕΞΙΑ.

Προώθησε και συνεχίζει να προωθεί έναν έγκυρο και επιστημονικό τρόπο διάγνωσης, αντιμετώπισης και εφαρμογής θεμάτων σχετικών με την Άσκηση και Υγεία, ενάντια στη μέχρι τώρα κατεστημένη αντίληψη.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών που παρέχονται ο Οργανισμός Science Technologies συνεργάζεται με επιστήμονες και φορείς Υγείας, Άσκησης, Διατροφής κι Ευεξίας, διεξάγοντας διαδικτυακά εκπαιδευτικά σεμινάρια και στοχεύοντας στην αρτιότερη ενημέρωση και επαγγελματική κατάρτιση των ανθρώπων του χώρου.

Δείτε τα προιόντα και υπηρεσίες και επιλέξτε σε 4 βασικούς τομείς:
1) για επαγγελματίες και καταναλωτές,
2) για συνεργασίες Business2Business,
3) για e-commerce και
4) για διαδικτυακή ενημέρωση

Θα βρείτε μεταξύ άλλων και μια σειρά από καταλόγους, όχι μόνο για κατηγορίες προιόντων αλλά και για επαγγελματικές κατηγορίες και χώρους (Προπονητές αθλημάτων, Διαιτολόγοι, Φυσιοθεραπευτές, Επιστημονικό δυναμικό, Αθλητικές Ακαδημίες, Γυμναστήρια, Κέντρα Αισθητικής, Φαρμακεία κ.α.)

Για να έχετε καλύτερη ενημέρωση, να βλέπετε events και να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς, συνδεθείτε μαζί μας κι ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης :

Sciencetech (Οργανισμός Science Technologies)

www.facebook.com/storggr

www.instagram.com/science_technologies_

Polar
(πρωτοπόρος στις τεχνολογικές καινοτομίες και τους παλμογράφους)

www.facebook.com/polargreece

www.instagram.com/polargrcy