Αντιπροσωπεύουμε στην Ελληνική και στην Κυπριακή αγορά τα προϊόντα της OneSoftDigm.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα OneSoftDigm σε δεκάδες σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο.

Ακολουθεί κατάλογος των προϊόντων OneSoftDigm (ανά κατηγορία):


 • OSD Fitrus Plus

  Fitrus Plus, ο πρώτος φορητός σύντροφος υγείας με προσαρμοσμένες ασκήσεις και πρόγραμμα διατροφής

  Το Fitrus Plus είναι μια συσκευή τσέπης που μετρά με ακρίβεια την σωματική σύσταση μέσω εφαρμογής για κινητά και παρέχει προσαρμοσμένο πρόγραμμα άσκησης και διατροφής. Το Fitrus Plus έχει ακρίβεια 98,8% και χρησιμοποιεί την Ανάλυση Βιοηλεκτρικής Εμπέδησης (BIA) για την μέτρηση και ανάλυση της σύστασης του σώματος.

  Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν την πρόοδό τους οπουδήποτε και οποτεδήποτε, στο γυμναστήριο ή στις διακοπές και να μην ξοδεύουν χρήματα σε πολύπλοκο εξοπλισμό ή συσκευές DEXA.

          
     

  Καταγράψτε:
  • Ποσοστό σωματικού λίπους
  • Μάζα λίπους σώματος
  • Σκελετική μυϊκή μάζα
  • Κορεσμός οξυγόνου
  • BMR
  • BMI
  • Βήματα
  • Καρδιακή συχνότητα
  • Θερμοκρασία δέρματος
  • Δείκτης άγχους

   

                 

  Οι χρήστες μπορούν επίσης να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα καθημερινά αποτελέσματά τους, να παρακολουθούν την άσκησή τους και να καταγράφουν τη διατροφή τους μέσω της δωρεάν εφαρμογής για κινητά Fitrus Plus (iOS και Android). Η εφαρμογή Fitrus συνδυάζει τις μετρήσεις με τα προσωπικά σας χαρακτηριστικά για να υπολογίσει το σωματικό λίπος και τη μυϊκή μάζα. Οι αλγόριθμοι συνδυάζουν επίσης δεδομένα για να υπολογίσετε τον Δείκτη Μάζας Σώματος και τον Δείκτη Άγχους, ενώ τα αποτελέσματα σας συγκρίνονται με έναν ευρύτερο πληθυσμό. Μπορείτε έτσι με την πάροδο του χρόνου να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας και να κάνετε συγκρίσεις με τους στόχους που έχετε θέσει. Με βάση τις μετρήσεις και την καταγραφή, η εφαρμογή Fitrus Plus παρέχει επίσης εξατομικευμένες συστάσεις για καλύτερες συνήθειες διατροφής και άσκησης και θα σας ενθαρρύνει όταν παίρνετε τις σωστές αποφάσεις.

  Για να χρησιμοποιήσετε το Fitrus Plus, απλά τοποθετείτε τους αντίχειρες και τους δείκτες στα 4 ευδιάκριτα και αρκετά ευαίσθητα στα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος ηλεκτρόδια επαφής. Το Fitrus πραγματοποιεί ανάλυση σε πραγματικό χρόνο γιαυτό και πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε το πρωί πριν από οποιαδήποτε δραστηριότητα ή πρόσληψη τροφής. Η λήψη μιας μέτρησης μετά από ένα γεύμα ή μια υπερβολική ενυδάτωση θα οδηγούσε σε υπερεκτίμηση της άπαχης μάζας του σώματος σας και κατά συνέπεια σε υποτίμηση του ποσοστού σωματικού λίπους. Από την άλλη πλευρά, η μέτρηση μετά από άσκηση ή αφυδάτωση θα οδηγούσε σε υπερεκτίμηση του ποσοστού σωματικού σας λίπους.

   

  Εφαρμογή Fitrus Plus™
   

      

 • OSD OneSmartDiet

  To OneSmartdiet είναι η πρώτη στον κόσμο φορητή συσκευή μέτρησης της σύστασης του σώματος και του σωματικού λίπους μέσω κινητού τηλεφώνου και τέσσερα ηλεκτρόδια βιοηλεκτρικής αγωγιμότητας

  Το ONESMARTDIET συνδέεται με την εφαρμογή ONESMARTDIET που χρησιμοποιεί μαθηματικές εξισώσεις για τον έλεγχο της σωματικής σύστασης.

  Μπορείτε να κατεβάστε την εφαρμογή ONESMARTDIET στο κινητό ή το τάμπλετ σας από το Google Play ή το App Store. Μπορεί να συνδεθεί με Android OS 4.3 / iPhone® 4S ή νεώτερο.)

  Εισάγετε Όνομα, Φύλο, Βάρος, Ύψος, Ημερομηνία Γέννησης στην οθόνη.

  Επιλέξτε το πλήκτρο Μέτρηση στο κάτω μέρος της οθόνης και ενεργοποιείστε το ONESMARTDIET. Η συσκευή θα συνδεθεί με το κινητό σας και το φωτάκι LED θα ανάψει.

  Μετρήστε τη σωματική σύσταση

   

  – Το OneSmartdiet είναι φορητό και κάνει τη προσιτή τη μέτρηση του σωματικού λίπους σε οποιονδήποτε.

      

  – Το βάρος της δεν ξεπερνά τα 20 γραμμάρια.

  – Είναι και δραστηριογράφος και μετρά τα βήματα που πραγματοποιείτε. Απλά βάλτε τον στην τσάντα σας ή στην τσέπη σας.

  – Διαθέτει ακρίβεια 98.8 % σε σύγκριση με μία αντίστοιχη εργαστηριακή συσκευή.

  (Δείτε ερευνητικά δεδομένα)

 • Κατάλογος One Smart Diet

  Κατεβάστε τον κατάλογο σε μορφή pdf  στον παρακάτω σύνδεσμο

  Κατάλογος One Smart Diet